Følg oss på:

Velfac

Konsept Fasade

Home Om oss

Om oss

Konsept Fasade AS ble etablert i 2010 og siden da har vi levert VELFAC produkter i regionen Østfold, Follo, Oslo og Akershus. VELFAC er en renommert vindus- og dørprodusent fra Danmark. Mer om produsenten kan man lese på linken www.velfac.dk

Konsept Fasade AS er en VELFAC dealer/distributør og vi har levert VELFAC produkter hovedsakelig uten montasje til byggmestere og ARK kontorer. Vi fortsetter å ha hovedfokus på det samme men vi utvider vårt tilbud med levering inkludert montasje.

Ved siden av VELFAC tilbyr vi også Schüco produkter. Schüco er verdens ledende produsent av aluminiumsprofiler og tilbehør. Mer om Schüco kan man lese på linken https://www.schueco.com/web2/no

Konsept Fasade AS leverer Schüco vinduer, dører, fasader og tak inkludert montering. Det er fortsatt fokus på levering til byggmestere, ARK kontorer og andre forretningspartnere. Vi utvider vårt tilbud med mindre prosjekter på entreprenør segmentet.

Vi er en liten og moderne organisasjon som kan øke leveringskapasitet ila kort tid. Vårt hovedmål er å vedlikeholde eksisterende og utvikle nye profesjonelle forhold med byggmestere, ARK kontorer, byggherrer og entreprenører.

Vi mener at vi har både konkurranse og leveringsdyktige produkter og tjenester.